sr Serbian

Osnovne informacije o pravnim uslovima korišćenja sajta srcemzakomsiju.rs (u daljem tekstu: sajt)

Pre korišćenja ovog vebsajta pročitajte uslove korišćenja

Pravila i uslovi korišćenja | Srcem za komšiju

Hvala na poseti sajta srcemzakomsiju.rs

Korišćenjem bilo kog dela sajta srcemzakomsiju.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na bilo kojoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala.

Svi posetioci imaju pravo na besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise sajta srcemzakomsiju.rs, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Pristupom i korišćenjem sajta, prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite sajt.

Vaša upotreba sajta

Sadržaj na sajtu može sadržati pismene greške ili netačne podatke. Promene na sajtu se mogu napraviti u bilo kom trenutku, bez obaveštenja. Međutim, autor se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu. Takođe, autor ne garantuje da će sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompaktibilan sa vašim softverom ili hardverom.

Vlasništvo sajta

Sajt, i sav sadržaj na njemu, uključujući tekstove, logotipe, grafike, fotografije, audio materijale i sve ostale (u daljem tekstu: Sadržaj) su vlasništvo udruženja Srcem za komšiju, ili su postavljeni uz dozvolu vlasnika.

Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Autor će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Odricanje odgovornosti

Sajt koristite na sopstveni rizik. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem sajta ili njegovog Sadržaja.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Naš sajt može sadržati linkove drugih sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Autor. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Autor ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Autor ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim sajtovima preko linka na našem sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti Autora.

Sadržaj dostupan na ovom internet sajtu

Prava intelektualne svojine i ostala prava na bilo koji Sadržaj koji je dostupan za preuzimanje sa sajta (u daljem tekstu: Sadržaj), pripadaju Autoru, osim ukoliko nije drugačije određeno. Vaša upotreba Sadržaja podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije. Nemojte preuzimati niti koristiti Sadržaj ako se ne slažete sa ovim odredbama. Kada preuzimate ili koristite Sadržaj sa sajta, to činite na sopstveni rizik.

Poslednji put ažurirano: 06.07.2021.